View Single Post
  #27  
Old 11-26-2006, 07:55 AM
Shadow's Avatar
Shadow Shadow is offline
The Shadow Knows!
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,941
Default Re: A hard pack of Pall Mall cigarettes

Kanker is een klasse van ziekten of wanorde die door ongecontroleerde afdeling van cellen worden gekenmerkt en de capaciteit van deze cellen om andere weefsels, of door de directe groei in aangrenzend weefsel door invasie of door inplanting in verre plaatsen door metastase binnen te vallen. De metastase wordt gedefinieerd als het stadium waarin de kankercellen door de bloedsomloop of het lymfatische systeem worden vervoerd. Kanker kan mensen op alle leeftijden beïnvloeden, maar het risico neigt om met leeftijd te stijgen, wegens het feit dat de schade van DNA duidelijker wordt in het verouderen van DNA. Het is één van de belangrijkste doodsoorzaken in ontwikkelde landen.

Er zijn vele soorten kanker. De strengheid van symptomen hangt van de plaats en het karakter van malignancy af en of er metastase is. Een definitieve diagnose vereist gewoonlijk het histologische onderzoek van weefsel door een patholoog. Dit weefsel wordt verkregen door biopsie of chirurgie. De meeste kanker kunnen worden behandeld en wat genezen, afhankelijk van het specifieke type, plaats, en stadium. Zodra gediagnostiseerd, wordt kanker gewoonlijk behandeld met een combinatie van chirurgie, chemotherapie en radiotherapie. Aangezien het onderzoek zich ontwikkelt, worden de behandelingen specifieker voor het type van kankerpathologie. Drugs die specifieke kanker reeds richten er bestaan voor verscheidene kanker. Als onbehandeld, kunnen kanker ziekte en dood uiteindelijk veroorzaken, hoewel dit niet altijd het geval is.

De niet geregelde groei die kanker kenmerkt wordt veroorzaakt door schade aan DNA, resulterend in veranderingen aan genen die voor proteïnen controlerend celafdeling coderen. Vele veranderingsgebeurtenissen kunnen worden vereist om een normale cel in een kwaadaardige cel om te zetten. Deze veranderingen kunnen door chemische producten of fysieke agenten genoemd carcinogenen, door dichte blootstelling aan radioactieve materialen, of door bepaalde virussen worden veroorzaakt die hun DNA in het menselijke genoom kunnen opnemen. De veranderingen komen spontaan voor, en kunnen van één generatie tot volgende als resultaat van veranderingen binnen kiemlijnen worden doorgegeven. Vele vormen van kanker worden geassocieerd met blootstelling aan milieufactoren zoals tabaksrook, straling, alcohol, en bepaalde virussen. Terwijl sommige van deze risicofactoren kunnen worden vermeden of worden verminderd, is er geen bekende manier de ziekte volledig om te vermijden.

Bovendien is deze idioot die kopiëerde en dit van ergens anders kleefde een dergelijke pathetische kleine dwaas, een dergelijke anale idiot. Hij moet realy zijn maagdelijkheid verliezen, maar eerst moet hij uit de kast komen. Ik denk hij besteedt zodat veel tijd hier, zelfs daarna elke keer wordt hij verboden omdat hij geen leven buiten deze plaats heeft. I werkelijk medelijden hem.
Reply With Quote