View Single Post
  #19  
Old 01-24-2008, 01:26 AM
Jimbo's Avatar
Jimbo Jimbo is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 961
Default

Ok.

1) That would work if you changed

Code:
    size=xx-large ---> 7
    size=x-large  ---> 6
    size=large    ---> 5
    size=medium   ---> 4
    size=small    ---> 3
2) The new problem that originated is the following.

Whenever you put in the fix for the "untagged URLs" such as for example,

Code:
http://www.youtube.com/watch?v=g81-XQzO7yU
& after your conversion

Code:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=g81-XQzO7yU[/url]
NOTE: Your fix works fine for any other URLs. The problem only happens whenever the URL link contains a "youTube video URL link". The problems w/ this is that instead of converting that link to a standard URL you can click on, you are internally converting it to an "embedded YouTube tag" such as

Code:
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/kyoZDBPvNV0"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/kyoZDBPvNV0" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
But anyhow, If I didn't loose you, you are converting the "untagged YouTube Video URL" into an "embedded YouTube URL" instead or just keeping it as a standard URL link. And the end result of this problem is that instead of just 1 "embedded YouTube Video", I am getting 2 "embedded YouTube Videos" one right after the other. The reason being is that I typically place an embedded video stream followed by the video link itself, so that they can either view the stream right there, or view it via the link (& so that they can get a copy the link).

So I guess you have to leave a URL containing an "embedded YouTube Video" URL w/o further processing it as an "embedded tag" & leave it alone as a "standard URL".

So this code,

Code:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=g81-XQzO7yU[/url]
should internally generate this (& only this)

Code:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=g81-XQzO7yU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=g81-XQzO7yU</a>
The reason you might have not noticed this issue before is that the problem does not show up until after I edit a page. Even if I don't change anything on the page, everything looks fine. Now, just after I hit "Save or Preview Changes" button, you process the "untagged URLs" & "bingo", that's where the problem gets introduced.

I hope I didn't confuse you (because by now I am seeing double).

Thanks.
__________________
Freedom is to understand, & to be unbounded by that Freedom -
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
.

Last edited by Jimbo : 01-24-2008 at 01:35 AM.