Go Back   Club Conspiracy Forums > General Conspiracy Discussion > Opinions
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read



 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-11-2006, 11:39 AM
Guest
 
Posts: n/a
Default trouble with my site?


I've been noticing that if I go to my site, alot of times the pictures don't show up on the page, even after refreshing page, and the one of bush flipping the finger at the top freezes, just wondering if this happens just on my machine or does it happen to yours also, also is tripod/ lycos hitting you with popups anytime you open a link.
Also I setup all links on my site to open in a new window, but when I click a link it sometimes stays in the same window, tripod says they don't get this problem, but I sure as hell do, do you?
Appreciate all responses.
don

http://ebookvault.tripod.com/

Reply With Quote
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
When is the last day for this site? Delta Lounge 16 12-29-2007 03:28 PM
U.S. Is ‘Really in Trouble,’ Says Bloomberg SeC Opinions 2 06-19-2007 06:32 PM
...double for all her iniquity, for she said in her heart, I sit as Queen; I shall never see trouble George_Bush Other NWO topics 0 12-27-2006 12:17 PM
Did anyone experience forum trouble 55132 General Conspiracy Discussion 10 12-02-2005 09:58 PM
Are you Experiencing Trouble with the Site? Lounge 4 10-17-2005 03:38 PM


All times are GMT -6. The time now is 11:12 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.