Go Back   Club Conspiracy Forums > Club Conspiracy Community > Club Conspiracy Website Support Forum
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read



 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-14-2009, 12:29 PM
TrutherD TrutherD is offline
Pwning Skeptics
 
Join Date: Nov 2009
Location: Canada, Eh
Posts: 67
Default Site link error


Hello, I'm having trouble adding the following link to forum posts:


When I look at the source of my message after its saved it shows this (click the link and look at the address bar - there are unwanted special HTML chars added):

Code:
<a rel="nofollow" href="http://www.youtube.com/watch?v=mTeyCYqPIdI" target="_blank">YouTube - Eiffel Tower Webcam Time Lapse Movie</a>

__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Current mission: Distribute 1,000 copies of
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
torrent .ISO on DVD.

Last edited by TrutherD : 11-14-2009 at 12:37 PM.
Reply With Quote
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 10:27 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.