Go Back   Club Conspiracy Forums > Club Conspiracy Community > Club Conspiracy Website Support Forum
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read



Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-14-2009, 12:29 PM
TrutherD TrutherD is offline
Pwning Skeptics
 
Join Date: Nov 2009
Location: Canada, Eh
Posts: 67
Default Site link error


Hello, I'm having trouble adding the following link to forum posts:


When I look at the source of my message after its saved it shows this (click the link and look at the address bar - there are unwanted special HTML chars added):

Code:
<a rel="nofollow" href="http://www.youtube.com/watch?v=mTeyCYqPIdI" target="_blank">YouTube - Eiffel Tower Webcam Time Lapse Movie</a>

__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Current mission: Distribute 1,000 copies of
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
torrent .ISO on DVD.

Last edited by TrutherD : 11-14-2009 at 12:37 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-14-2009, 12:30 PM
TrutherD TrutherD is offline
Pwning Skeptics
 
Join Date: Nov 2009
Location: Canada, Eh
Posts: 67
Default Re: Site link error

I see the forum properly took up the link and centered it with a nice border in my above post. Hmm. That didn't happen when I had the problem at my post here: http://www.clubconspiracy.com/forum/...html#post62796

I will try again.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Current mission: Distribute 1,000 copies of
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
torrent .ISO on DVD.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-14-2009, 12:33 PM
TrutherD TrutherD is offline
Pwning Skeptics
 
Join Date: Nov 2009
Location: Canada, Eh
Posts: 67
Default Re: Site link error

No, I can't get it to work in that post. Now I'm just using (with square brackets instead of curved)
Code:
(url)http://www.youtube.com/watch?v=mTeyCYqPIdI(/url)
and it still adds the funny characters. Must be a problem with parsing the vbCode for the [url] tag...
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Current mission: Distribute 1,000 copies of
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
torrent .ISO on DVD.

Last edited by TrutherD : 11-14-2009 at 12:43 PM.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-14-2009, 06:35 PM
BlueAngel BlueAngel is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 10,799
Default Re: Site link error

I'm not sure I understand.

You're having trouble adding which link?
Reply With Quote
  #5  
Old 11-15-2009, 03:04 AM
TrutherD TrutherD is offline
Pwning Skeptics
 
Join Date: Nov 2009
Location: Canada, Eh
Posts: 67
Default Re: Site link error

This link:


Is not coming through as a proper embedded video in my post here:

http://www.clubconspiracy.com/forum/...html#post62796

EDIT: Okay... I got it to work.. Simply pasting the link in the text version of the message worked this time... You can delete this thread. Thanks BA
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Current mission: Distribute 1,000 copies of
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
torrent .ISO on DVD.
Reply With Quote
  #6  
Old 11-16-2009, 10:42 PM
BlueAngel BlueAngel is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 10,799
Default Re: Site link error

You are very welcome.

Houston, we DON'T have a problem.

Last edited by BlueAngel : 11-16-2009 at 10:56 PM.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 09:07 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.